Elutoa värskendamine

Toa ilme muutmiseks ei ole alati tarvis kogu mööblit välja visata, mõnikord töötab suurepäraselt lihtne tekstiili vahetus. Heidi Christel Õunap räägib, kuidas koostöös korteri elanikega õnnestus tal elutoale uus hingamine anda. Intervjuu sisekujundaja Heidi Christel Õunap'iga Sisekujundaja Heidi Christel Õunap soovitab kangaste valimisel julgelt erinevaid stiile miksida. Kangadžungel pakub tekstiilide valikul väga mitmekülgseid võimalusi ja nõuandeid.
www.kangadzungel.ee
Toa ilme helgemaks muutmisel aitab hästi lihtne tapeedivahetus. Tapeet Scandinavia Tapeedisalongilt www.tapeet.ee Raamaturiiul „Lennart“ - tegemist ei ole lihtsalt raamaturiiuliga, riiulilooja abil saad lausa Interneti teel kujundada täpselt oma mõõtude, kuju ja värviga riiuli. Õhuke, kuid tugev riiul võib mahutada nii tänapäevase teleri kui mahuka raamatukogu.
Lennarti raamaturiiul www.lennart.ee
Diivanilaud ja põnevad valgustid on elutuppa jõudnud Modern Mööbli kodulehekülje kaudu ning andnud inspiratsiooni toa ülejäänud mööbli valikuks.
www.modernmoobel.ee
Modernsetest elementidest inspireerituna kasutas Heidi Christel Õunap elutoa uksel kergesti puruneda võiva klaasi asemel hoopis pleksiklaasi. See on tellitud otse Proplastiku kodulehelt, kus tellimuse esitamine on imelihtne.
www.proplastik.ee
TV-alus: Mööbel.Zip www.zipzip.ee Vana laudpõranda taastas: Priit Tarmas

Kodusaade.ee   |   toimetus[at]kodusaade.ee   |   www.facebook.com/kodusaade  |   Uus veebileht