Minimalism ja retroklassika

Vaatame esmaltPille Lausmäe ja Kristina Rootsi koostöös valminud sisekujundust DaySpa's Tallinnas. Koos loodi idamaiselt hedonistlik keskkond, kasutades selleks minimalistlikku lähenemist.
Seejärel suundume minimalistlikus stiilis Pille Lausmäe kujundatud korterisse vanalinnas. Sisearhitekt Pille Lausmäe poolt projekteeritud kodu vanalinnas kannab endas eelkõige minimalistlikku joont. Tundliku toonigammaga tüüne valgusprogrammiga kodu paistab olema veatu, perfektne. Minimalistlikus vanalinna kodus on Pille Lausmäe suureks rõõmuks oma koha leidnud ka Flosi vertikaalse ornamendiga karniisvalgusti. Flosi põnevale klassikalise mustriga minimalistlikule valgustilahendusele annab paremini sobivat kohta otsida.
www.valgusealgus.ee
Vitra on põnev bränd, arhitektide lemmik. Varem tuntud kui metalli, naha ja muude nn „külmade“ materjalidega meisterlik mööblikontsent, kes on alustanud kuulsusrikaste vendade Eameside toolimudelite litsentsi ostmisega. Nüüd viimasel ajal on aga juurde tulnud üllatavalt rohkem pehmust – puitu ja kangaid. Seda muidugi omal moel võluvas võtmes, kasutades tippdisainerite kaastööd. Siinkohal peale Pille Lausmäe poolt esitletud piiratud tiraažis variandi piilume ka viimasele Milano messile.
PÄIKESEMAAK DISAIN OÜ www.vitra.com
Kodutekstiil on ka voodipesu ja tarbetekstiil. Meie valisime Kaubamaja Kodumaailmast äärmiselt kvaliteetse Bossi kaubamärgi alt voodipesu ja Eestis loodud kaubamärgi Pai tarbetekstiili, mida toodetakse Portugalis. Aksessuaarid Kaubamaja Kodumaailmast on kindlasti täpiks „i“ peal.
www.kaubamaja.ee
Söögitoa mööbel: www.elkemoobel.ee
Vaibad: www.isku.ee
Siseuksed: www.inside.ee
Eda-Ines Etti intervjuu Pille Lausmäe'ga

Kodusaade.ee   |   toimetus[at]kodusaade.ee   |   www.facebook.com/kodusaade  |   Uus veebileht